Handelsbetingelser – MiniJacobi

Din kurv

Luk

Velkommen til MiniJacobi.dk - et skønt univers af hverdagsluksus til guldklumperne

Handelsbetingelser

Julegaver 2018
Vælger du gaveindpakning ved check ud i perioden fra 1. november 2018 til og med den 23. december 2018 pakker vi ind til julegave med til-og-fra kort.
Vær opmærksom på, at der ikke pakkes gaver ind til følgende events:
Singles Dag den 11. november 2018
Black Friday den 23. november 2018
Cyber Monday den 26. november 2018

Julegaver byttes til og med den 15. januar 2019.

Skal din pakke nå frem inden jul? Så er der følgende frister ved vores fragtleverandører - din ordre skal være gennemført her ved os senest:
PostNord med omdeling (til privatadresse/erhverv): 20. december 2018 kl. 17.00
PostNord uden omdeling (til pakkeboks/posthus): 21. december 2018 kl. 17.00
GLS: 20. december 2018 kl. 17.00

Bor du i eller omkring Aalborg, er du som altid velkommen til at komme forbi og afhente din ordre helt gratis - vælg blot 'Afhentning' ved check ud. Det vil være muligt at afhente ordre til og med den 23. december 2018 kl. 16.00.

Betaling
Alle priser på MiniJacobi.dk er oplyst i DKK / Danske Kroner.
MiniJacobi.dk modtager betaling med følgende kreditkort: MobilePay, Dankort, VISA, Mastercard og American Express. Ved brug af kort pålægges gebyr. 
Det er også muligt at betale via ViaBill - læs vilkår her

Når du laver en bestilling på www.MiniJacobi.dk trækker vi først beløbet fra din konto, når varen afsendes. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Børnepenge og lønningsdag
Hvis du ønsker at udskyde betalingen til børnepengene eller lønningsdag, skal du blot vælge ViaBill som betalingsmåde.
ViaBill er for dig, der vil betale samme pris for varen - blot i mindre bidder. Der er ingen renter og gebyrer op til 2000 kr. 

Vælger du én af servicerne 'Løn' eller 'Børnepenge' ved check ud, kan du max. ligge en ordre på DKK 3.000,- ad gangen med disse kreditmuligheder.

Hvis en vare nedsættes i kreditperioden, efter den er købt/bestilt, vil prisen ikke blive ændret, når pengene hæves. Vi forbeholder os retten til at sende en rykker, hvis det ikke er muligt at hæve pengene den pågældende dag.

Selvom der returneres varer inden pengene er hævet, vil beløbet for betaling med løn eller børnepenge alligevel blive trukket den første dag i måneden eller den 20., da der er ydet kreditservice. Ved evt. returnering af alle varer i en ordre, der også er tilvalgt kredit (løn eller børnepenge) behandles returpakken ikke før den valgte kreditdato. Du modtager ikke en bekræftelse på evt. modtaget returvare fra os, før behandling af returpakken på den valgte kreditdato, vi anbefaler derfor, at du selv følger returpakken via Track & Trace.

Kredit til løn eller børnepenge ydes pr. ordre - har du flere ordrer skal beløbet derfor betales pr. ordre.

Prismatch / 14 dages prisgaranti
Hos MiniJacobi.dk tilbyder vi prismatch på alle varer op til -50%, hvis du finder dem billigere på en anden dansk webshop. Skriv blot til os i kommentarfeltet, når du lægger din ordre, så retter vi prisen til inden hævning af din betaling.

For at sikre en fair sammenligning, skal følgende dog være opfyldt for at opnå prismatch:

- Der skal være tale om nøjagtig den samme vare (model, farve og str.)
- Varen skal være på lager i den pågældende webshop
- Du skal kunne dokumentere prisen (f.eks. i form af et link eller screen shot)
- Det er prisen inklusiv evt. fragtomkostninger der matches
- Prismatch gælder ikke ved ophørsudsalg, pakkerabat, max. 1 stk. pr. kunde eller lignende, samt priser der kræver medlemskab/VIP eller anden form for betaling, for at få adgang til tilbuddet

Har du allerede købt og modtaget din ordre fra MiniJacobi.dk, men finder samme varer (model og str.) billigere på en anden dansk webshop, så tilbyder vi dig 14 dages prisgaranti.

Dette betyder, at hvis du indenfor 14 dage fra afsendelse af din bestilling, finder én eller flere varer billigere på en anden dansk webshop efter ovenstående kriterier, så refunderer vi straks differencen. Send os blot en mail, SMS eller fang os på Instagram/Facebook.

Levering
MiniJacobi.dk leverer til hele Verden.

For levering til Danmark gælder følgende:

Forsendelsen af varer sker med PostNord og GLS. Leveringstid 1-3 hverdage.
- Fri fragt ved køb over DKK 499,00 uden omdeling
- Afhentning på posthus/pakkeshop DKK 29,00 for ordre på DKK 0,00-499,00
- Levering til din privatadresse DKK 49,00 uanset ordrens størrelse/pris
- Alle bestillinger afsendes senest den følgende hverdag, og samme dag hvis du bestiller inden kl. 17.00 (der kan opstå forsinkelser i udsalgsperioder)
- Du har naturligvis 14 dages fuld returret og kan altid få dine penge tilbage

MiniJacobi.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos PostNord/GLS. I tilfælde af meget forsinkede eller udeblevene leverancer, fremsender vi en ny leverance uden beregning for dig.

For levering til udlandet:

- Levering med GLS eller PostNord
- Prisen kan variere alt efter hvor og hvordan du vil have sendt din pakke
- Alle bestillinger afsendes senest den følgende hverdag
- Du har naturligvis 14 dages fuld returret og kan altid få dine penge tilbage
- Alle forsendelser er værdiforsikrede og sendes som pakker

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)
Du har altid 14 dages fortrydelsesret, når du handler på www.MiniJacobi.dk.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

a) har modtaget din vare

b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis

c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives til mail@minijacobi.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Nægter du modtagelse på en pakke fratrækkes kr. 39,- til at dække omkostningerne for returnering.

- Annullering
Ønsker du at annullere en ordre, som du har fortrudt skal dette ske via mail - husk at oplys hvilket ordre nr. der er tale om.
Modtager vi din mail samme dag som din ordre og INDEN kl. 17.00, kan vi nå at standse den, så den ikke kommer med til PostNord/GLS.
Modtager vi din mail efter, din ordre har forladt vores lager, kan vi godt få den retur fra PostNord/GLS, men dette koster kr. 39,00 for returbehandling, som modregnes din ordrebetaling.

- Ombytning
Ombytning ses som retur ved MiniJacobi.dk, og de samme regler gælder herfor.
Vi betaler penge tilbage for alle returvarer og hvis du ønsker en anden størrelse eller anden varer, bedes du lave en ny ordre. Dette sikrer en hurtigere levering til dig og du risikerer ikke at varen i mellemtiden er udsolgt.

- Ved returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal selv afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Vi opfordrer til at man returnerer varerne som forsikret pakkepost. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, uden omdeling eller lignende.

Du kan købe en returlabel på shoppen enten som tilvalg til din ordre / nye ordre, eller som eneste vare. En returlabel koster DKK 39,00 og du modtager den som PDF-fil på mail indenfor 24 timer på hverdage (weekend og helligdage undtaget). Du kan finde en returlabel her.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Hvis pakken returneres til os pga. manglende afhentning forbeholder vi os ret til at opkræve et gebyr på kr. 39,-.

- Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Modtager vi en vare retur der er prøvet med er forringet i værdi pga. makeup, dyrehår, lugtgener eller lignende, vil der blive modregnet 10% af købsprisen ved refundering, da varen ikke vil kunne sælges til anden kunde. Vil det være nødvendigt med rens af varen inden den igen vil kunne sælges, vil udgiften for rens blive modregnet i købsprisen inden refundering. 

Ved retur skal du blot tænke på, om du selv vil modtage varen i den stand du sender den retur i.

-Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Varer returneres til:
MiniJacobi.dk
Enggårdsgade 27
9000 Aalborg 

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)
I henhold til købeloven har du to års reklamationsret. Reklamationsretten gælder kun hvis du har brugt varen på almindelig og forsvarlig vis og ikke selv forvoldt skade på varen eller anvendt den fejlagtigt.

Vi refunderer fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, såfremt reklamationen er berettiget. Dog kan vi ofte løse reklamationen ud fra et billede, så vent med at sende varen retur til du har kontaktet os.

Skulle der være fejl eller mangler, på den vare du har fået tilsendt, ombyttes eller repareres denne vare selvfølgelig. Kontakt os da på: mail@minijacobi.dk.

Vi tager forbehold for prisændringer samt indtastningsfejl på siden.

Persondatapolitik
Ingen personlige oplysninger der registreres på MiniJacobi.dk bliver overdraget, solgt eller på anden vis gjort tilgængelige for tredjepart. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos MiniJacobi.dk.

Ved køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne registreres hos MiniJacobi.dk og transmitteres og lagres elektronisk i ukrypteret form. Vi gemmer oplysningerne i 5 år, hvorefter de slettes. Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. 

Oplysninger afgivet til MiniJacobi.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. 

Du kan frit vælge at få din emailadresse optaget på en mailingliste hos MiniJacobi.dk, så du kan modtage vores nyhedsbrev ca. 4-6 gange om måneden. E-mail adresssen videregives ikke til andre. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet igen.   

Som registreret hos MiniJacobi.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til MiniJacobi.dk via email mail@minijacobi.dk.