Retur, nemt og billigt kr. 39,00 for danske ordrer - følg nedenstående trin:

- Benytter du returlabel fra vores returportal på ordre i Danmark, vil returfragten på DKK 39,00 blive fratrukket i dit tilgodehavende fra den/de varer der returneres.

- Benytter du returlabel fra vores returportal på ordre udenfor Danmark, vil returfragten på DKK 199,00 blive fratrukket i dit tilgodehavende fra den/de varer der returneres.

1. Indtast e-mail i vores returportal - link nedenfor.
Bemærk: Benyt samme email som ved bestilling af ordren.

2. Indtast ordrenummer i vores returportal - link nedenfor.

Bemærk: Havelåge '#' er valgfrit f.eks 16493 eller #16493.

3. Vælg vare(r) der skal returneres samt årsag.

4. Vælg refunderingsmetode.
- Pengene retur (kun muligt i 14 dage efter modtagelse af ordre).

5. OBS - kun gældende for gammel returportal for ordrer FØR 19-02-2024:
Du modtager herefter et retur label sendt til den oplyste e-mail, som skal printes og sættes på pakken. Du er nu klar til at aflevere den i hvilken som helst GLS Pakkeshop eller PostNord Posthus alt efter det valgte fragtfirma.
OBS - kun gældende for ny returportal for ordrer EFTER 19-02-2024:
I returportalen skal du huske at downloade returlabel i fane 5 - denne sendes ikke på mail efterfølgende. 

Det er muligt at indlevere returordre til MiniJacobi.dk direkte på vores lager gratis. Du vælger blot 'Indlevering' i returportalen under fragt. Du kan se vores 'åbningstider' på lagret her.

Behandlingstid af din returordre vil typisk være 2-5 hverdage, med forbehold for længere behandlingstid i travle perioder.

Hos MiniJacobi.dk støtter vi en grønnere fremtid. Derfor har vi valgt ikke at medsende returformular og returlabel i alle vores andre, da vi kun oplever retur på mellem 6-10% af de pakker vi sender, hvorved størstedelen af de medsendte returformularer og returlabels herved går til spilde.

Vi tilbyder derfor i stedet, at du selv kan anmode om retur online og få tilsendt returlabel via e-mail når den skal bruges for at belaste miljøet mindst muligt.

Vær opmærksom på, at vi ikke tilbyder ombytning, så ønsker du en anden vare i stedet for, skal du blot lave en ny ordre på webshoppen, så fremsender vi denne hurtigst muligt.

Rigtig god fornøjelse!

GÅ TIL RETURPORTAL (før 19-02-2024)

NY RETURPORTAL PR. 19-02-2024