Velkommen til MiniJacobi.dk - en webshop med kvalitets baby- og børnetøj til dig der venter dig, eller som allerede har børn i alderen 0-12 år, som du bare elsker at forkæle.

MiniJacobi.dk drives af Mette Jacobi Iversen, som har drevet selvstændig virksomhed siden 2008. Ideen til en webshop opstod allerede i 2009, men det skulle vise sig, at tage sin tid, at finde frem til det helt rigtige koncept. Gennem årerne er mange ideer skrevet ned, tegnet og testet, men først i foråret 2014, begyndte MiniJacobi.dk endelig at tage form.

MiniJacobi.dk startede lige så stille og roligt op med udvalgte basisvarer og sæsonvarer fra skønne leverandører. Der er løbende kommet flere mærker og varer til, og mener du, der mangler et mærke eller en bestemt type vare, så tag endelig kontakt til os. Vi har ingen planer om at blive de største på børnetøjsmarkedet, vi vil bare gerne udleve vores drøm og give en fantastisk service til vores kunder. 

For at følge med i moden, og finde frem til de bedste mærker og varer, deltager vi som minimum på modemessen i København 2 gange om året. Når tiden og muligheden er til det, vil vi forsøge at rejse til det store udland, for at finde endnu flere lækkerier til webshoppen. Vi følger også med på diverse sociale medier, hvor der af og til spottes nye og mindre kendte mærker, som passer til vores stil og temperament indenfor hverdagsluksus til de mindste. 

Hos MiniJacobi.dk ligger vi ikke kun vægt på kvaliteten, men bestemt også servicen, som vi vil gøre vores bedste, for at formidle ud til dig som kunde. Mangler du en varer på shoppen, søger noget bestemt, eller mangler mål på en eller flere varer, skal du endelig ikke holde dig tilbage, for at kontakte os - vi er her, for at hjælpe dig.

Bag ved skærmen og den daglige drift af MiniJacobi.dk står Mette Jacobi Iversen (42 år).
Mette er gift med Thomas, bor i et dejligt hus i Aalborg og da det med børn ikke lige vil lykkes, har de sammen katten Kaj. Mette er uddannet hotelreceptionist, så det med personlig service er en hel naturlig del af hverdagen. I 2005 blev Mette CND-uddannet negleteknikker fra Insight Cosmetics Group A/S, og åbnede egen negleklinik i 2008. Sidenhen kom eventfirmaet ModeBørs til, som lukkede ned i 2017, for at holde fuld fokus på MiniJacobi.dk. I februar 2011, blev negleklinikken skiftet ud med fuldtidsjob ved større televirksomhed, hvor Mette blandt andet har siddet med intern teknisk support og kvalitetskontrol. Der er ingen tvivl om, at det er livet som iværksætter og selvstændig, der driver Mette, hvorfor MiniJacobi.dk nu er blevet en realitet.

Økonomimanden og støtten i det daglige er Thomas Nic. Nielsen (45 år).
Thomas, der til daglig er statsautoriseret revisor, støtter Mette og hjælper til med at holde styr på tallene bag MiniJacobi.dk.

Tak fordi du tog dig tid, til at kigge forbi MiniJacobi.dk - vi glæder os til at betjene dig og sende en masse dejlige varer afsted til dig!

De skønneste hilsner
Thomas & Mette
MiniJacobi.dk